luni, 13 octombrie 2008

La ceas de seară

UPDATE: Dintre mii de steluţe de mare, una are nevoie acum de o lumină în zare...! Opreşte-te o clipă, citeşte...!
*****
Mi-au trecut nervii de acum câteva ore. Aşa sunt eu, o Balanţă vulcanică, dar şi liniştită. Nu mă ţin mult stările negative, mă descarc şi redevin aceeaşi. Mereu aceeaşi şi totuşi alta, zi de zi.
Sunt prea om, prea eu, prea Oana ca să fiu altfel. Nu aş mai fi eu, altfel.
Sunt cu ziua de mână şi cu noaptea în braţe. Îmi caut drumul printre sufletele altora, dar cu paşii mei. Îmi iau timpul de mână, zâmbind iubitului meu. Îmi privesc părinţii cu toată dragostea din lume şi îl mângâi pe Alfie, cuţulachele meu. Ascult muzică, simţind cu mâna pe boxe vibraţiile sunetelor care sunt mai lente.
Vă las în compania lui Omar Khayyam şi a unei melodii pe care o ador.
Seara bună tuturor şi un mic zâmbet celui drag.
Jamilla!

=====
===
"Viaţa se grăbeşte, rapidă caravană.
Opreşte-te şi-ncearcă să-ţi faci intensă clipa.
Nu mă-ntrista şi astăzi, făptură diafană,
Mai toarnă-mi vin! Amurgul m-atinge cu aripa…"
=====
===


7 comentarii:

Anonim spunea...

crezi in zodii?

Anonim spunea...

@T3mb3: da, cred, pentru ca, raportand la ce viata am si am avut, si cve oameni am intalnit in cale, raportand la oamenii care mi-au marcat existenta, cam multe se potrivesc... sau nu. Nu cred in coincidente dar cred in destin.

Balonul spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
pescarusul argintiu spunea...

Draga Jam, pentru ca mi-a fost dor de tine, dar si pentru ca astazi este o mare zi de sarbatoare, vreau sa-ti las aici un strop de urare care sa-ti aduca in suflet armonie, pace, blandete si stralucire :)
Fie ca Sfanta Cuvioasa Parascheva sa te primeasca in Bratele Sale, sa te invaluie in Mantia Sa de iubire si sa te pastreze sub blanda Sa ocrotire !
Sa ai o viata binecuvantata alaturi de cei dragi si un destin implinit, pe masura chemarii sale

Anonim spunea...

@Cora, drag pescarus, multumesc! Astazi nu am prea simtit ca sarbatore, e d lucru la serviciu cat pentru un an ;-) bine, ca in suflet am avu sarbatoare, sunt incojurata de cei dragi, si asta conteaza. Iti doresc si eu tie numai bine si cat mai multe bucurii!

@Pentru cel sau cea care isi sterge comentariul dupa ce scrie: mai bine nu mai scrie deloc decat sa stergi comentariul! ma deanjeaza sa tot vad "comentariu sters" pe blogul meu, atat timp cat nu am activat moderarea comentariilor!

Anonim spunea...

si eu cred in zodii..sunt un taur adevarat!

Laura spunea...

Asa e viata cu suisuri si coborasuri, ce sa facem. Imi place cum zici ca iti cauti drumul printre sufletele altora dar cu pasii tai. Mereu sa fie cu pasii tai! Te pup si merci de melodie! :)