luni, 5 mai 2008

Sodade... Cesaria Evora

Cati dintre voi au ascultat Cesaria Evora?
Cati simt pasiunea, trairea, tristetea, durerea, viata din muzica ei? Eu, una, o ador. Cand o ascult si simt, vad taramuri noi cu sufletul, vad cu ochii imperfectiunii care incearca sa invete lucruri noi, caut instinctul fericirii pe fundal de chitara.
V-ati intrebat de ce, de multe ori, ni se intampla sa ne interiorizam si cele mai multe motive marunte de bucurie? Sa stiti ca asa e!
Muzica Cesariei inseamna o calatorie virtuala pentru mine. Inseamna sa-mi doresc sa fiu eu insami, nejucand un rol in fata voastra, a celorlalti. Stau nemiscata cu sufletul, dar simt fiori.
Ascultati aici http://www.youtube.com/watch?v=uG1Rn_ADt28 ... va pup si va doresc o dimineata placuta cu aroma de culmi domoale si furtuni in acelasi timp.
Jamilla!!!

6 comentarii:

Anonim spunea...

De pe al mai inalt pisc, unde stau cu picioarele incrucisate si meditez la minuni banale (practic sunt la munca) :) iti urez si eu tie ... dimineata verde, zi albastra si seara roz.

Jamilla spunea...

@Alin, mersi, am cu siguranta o dimineata buna... de pe geamul biroului vad cat e de innorat afara dar la mine in suflet, e soare si lumina!!! mersi, sa ai si tu spor la treaba!

Anonim spunea...

Noapte bună!
http://www.caboverde.com/evora/evora.htm

Anonim spunea...

Sodade e o piesa mai speciala a Cesariei. Iti dai seama ca e trista si fara sa stii limba. Am ascultat-o luni întregi în continuu.

Jamilla spunea...

@Flo: me too!!!!! am mai si "chitzait" la un moment dat ;-)

Morticia spunea...

Cesaria Evora este una din preferatele mele. La fel si Lhasa. Iti recomand sa asculti, daca nu ai ascultat pana acum. :)