miercuri, 21 mai 2008

Multumesc!

UPDATE: 25 mai, Ziua Internationala a copiilor disparuti. Uita-te putin aici, te rog! http://sminchy.wordpress.com/2008/05/22/descarca-si-da-mai-departe

UPDATE: http://petrisorsokol.wordpress.com/2008/05/19/dana-deac-are-nevoie-de-ajutorul-nostru/
Multumesc zilei de azi, caci am descoperit-o dupa ploaie, fresh si cu emotiile inerente unei descoperiri. Multumesc noptii trecute, m-a gasit rasaritul cu abilitatea de a-mi asuma cateva riscuri.
Luxul timpului mi se pare astazi dreptul meu la indrazneala.
Multumesc mamei, pentru ca e mama.
Multumesc varstei ca mi-a dat ocazia intrarii si pe alte usi, decat cele ale ignorantei. Ca mi-a dat o palma sufletului, pentru a-mi gasi propria oglinda intre ore si secunde, nu intre oameni. ca am gasit taine si am gasit si raspunsuri.
Multumesc celor dragi din familie si prietenilor, caci nu au uitat sa descopere mereu in mine acel ceva bun si sincer, care sa fie suficient in curajul de a ma lasa sa merg pe propriul drum, cu forta din mine. Mi-au definit traiectoria si m-au readus cu picioarele pe pamant atunci cand uitam sa stiu cine sunt.
Multumesc gandurilor mele caci, pozitive sau negative, ma invata sa ma accept si sa comunic cu cei din jur asteptand un inceput, nu un sfarsit. sau, de ce nu, si alte drumuri.
Multumesc iubitului pentru ca, prin el, cercetez tratarea inedita a emotiilor dragostei.
Multumesc pasilor mei zilnici, caci ma lasa sa experimentez si lucruri solicitante.
Si, nu in ultimul rand, va multumesc voua, celor care ma cititi.
Cui ai vrea sa multumesti astazi, din tot sufletul, sincer si fara formalitati?
Jamilla!



20 de comentarii:

Anonim spunea...

Bunicii mele paterne, Elena. Care este înger, evident.

Jamilla spunea...

@Isabelle, da.

Elisa spunea...

Multumesc Lui Dumnezeu!

Jamilla spunea...

@Elisa, ai si tu dreptatea ta, uitasem tocmai de El ;-) ups! ps: dupa cum vezi, textul este mai scurt, lol

Dee@ spunea...

Azi, ca si ieri... as vrea sa iti multumesc tie draga mea. Stii tu de ce si pentru ce...Lui Dumnezeu ii multumesc in fiece clipa, in sufletul meu...

Asa ca : multumesc Jam...
Te pupa Deea!

Jamilla spunea...

@Deiuta, in primul rand tie insati trebuie sa iti multumesti. Stim noi doua de ce. Eu doar ti-am reamintit ceva ce stiai deja ;-)

Anonim spunea...

Si bine ai facut ca mi-ai amintit ;) Am sa te rog sa imi trimiti inca o data link-ul cu piesa de pe youtube, cea de ieri, cu cafeaua, chiar si offline ;)Pup

Jamilla spunea...

@Deiuta, receptionat, iti trimit de acasa in seara asta ;-)

Dee@ spunea...

Multumesc(again) mult. Muahhh!

pescarusul argintiu spunea...

Multumesc destinului, si implicit Dumnezeului atotputernic ca mi-a ocrotit sufletul de loviturile prea dure, dar si pentru ca l-a calit la vapaia experientelor de viata, dezvaluindu-mi prin timp multe si diverse fatete ale cunoasterii.
Apoi, in ordine fireasca le multumesc cu recunostinta parintilor mei, pentru dragoste, ocrotire si educatie daruite neconditionat, care m-au ajutat sa ma definesc mai tarziu...
Cinstire si recunostinta bunicilor mei, dar mai ales bunicii mele materne, acum un inger luminos printre stele !
Le multumesc prietenilor adevarati si sinceri, care m-au inteles si m-au sustinut in momentele grele...
Apoi, le multumesc prietenilor mai noi, asa ca tine, Jam, descoperiti in misteriosul virtual ;), care ma indeamna sa tintesc mereu zborul spre inalt...
Nu in ultimul rand, celor dragi de acasa, tinerei si frumoasei mele familii, sotului meu si fetitei mele, care imi daruiesc clipa de clipa dovezi pretioase de iubire...
Te imbratisez cu drag ! :)

Anonim spunea...

Jamilla,uneori uit sa multumesc celor apropiati ca ma accepta si ma iubesc asa cum sunt.Mai uit sa-i multumesc si Celui de sus ca,de cate ori imi este greu Il rog sa ma/ne ajute.Stii,chiar ma/ne ajuta.
Azi m-am intalnit cu una din putinele mele prietene din copilarie si ...chiar m-am bucurat mult!Cred ca ar trebui sa-mi fac timp si sa ma intalnesc cu ele mai des.Trebuie sa-mi fac timp si pentru mama,surorile mele.
Timp sa povestesc mai mult cu baietii mei.
Jamilla,vrei sa vezi gradina secreta?Aici e.
http://www.kriyayoga.com/wallpapers/frames_index.html

nassima spunea...

eu le-as multumi in primul rand celor care au crezut in mine, pentru ca atunci cand nu stiam ce e de facut mi-au amintit ei.
parca nu-mi vine sa le multumesc falsilor si railor ca exista. dar daca ma gandesc mai bine, fara comparatia cu ei am fi banali. asa ca nu le multumesc, dar nici nu le doresc sa dispara. sa ramana acolo unde sunt ca si exemple negative: "Asa NU!" ... parerea mea :P

Anonim spunea...

Celui de Sus, pentru fiecare zi pe care mi-o da!

pescarusul argintiu spunea...

Jam, pentru ca stiu cat de mult iubesti frumosul si inefabilul din surasul unei podoabe pe faptura feminina, te invit sa treci pe la mine si sa te lasi condusa delicat de mirajul fanteziilor cu multe karate... :)
Poate descoperi ceva care sa-ti placa ;)

ice4you® spunea...

Welcome in the IceWorld Jamilla!

http://ice4you.blogspot.com/2008/05/jamilla.html

Now is official :P

Gabi(2*mama) spunea...

Multumesc lui Dumnezeu pentru tot:
-parinti mei;
-pentru sotul meu;
-pentru ingerasul meu Bogdan-Andrei si bolile lui...
http://bogdan-andrei.blogspot.com/search/label/Joia%20recunostintei

Jamilla spunea...

@D33@: multumesc pt traducerea melodiei din mess ;-) :D incepe sa devina preferata mea ;-)

@Pescarusule argintiu, si eu iti multumesc tie. Textul tau este emotionant, cu atat mai mult cu cat denota faptul ca respecti stilul de a comunica al celorlalti si nu manipulezi valoarea emotionala a faptelor. Pescarusule, ma alini cu zborul tau si am zambit vizitandu-ti postarea cu expozitia de la muzeu. Multa sanatate familiei tale si numai bine!

@Gabi (cu pisoiul) chiar daca mai uitam sa le multumim celor dragi, mai ales prin fapte, important ester ca ei ne sunt mereu aproape. Si tine cu dintii de prietena pe care ai regasit-o... este o vorba: multe se intampla intr-o saptamana, daramite intr-o luna, nejustificandu-ti deciziile. Mi-as dori sa te apreciezi mai mult. Acus o sa vizitez gradina secreta ;-)

@Nassima, adevart grait-ai. Cum am mai stii ce e bine fara rau, cum am mai vedea oamenii buni fara cei rai. Pana la urma, totul in viata asta este Yin si Yang ;-)

@Manolica, Manolica, tu stii!

@Ice4You, iti multumesc. M-a surprins gestul tau de a ma posta la tine si, de ce sa nu recunosc, m-a bucurat tare mult!!!!

@Mama lui Bogdan-Andrei: este adevarat ca uneori, Dumnezeu ne da mai multe decat putem duce. Alteori, ne da oameni buni in jur care ne ajuta si ne da si o vointa puternica sau mai slaba, dar nu suntem singuri, nu-i asa? Multa santate baietelului... daca mi-ai citi articolul de la Octavian Paler, vei intelege ca nici eu nu am fost scutita de probleme, sa zicem ac, in felul meu, sunt si eu aparte. Te imbratisez si te mai astept pe aici!

Anonim spunea...

postul asta este superb ..o intoarcere naturala spre interioritate ... cat de multe poate sa insemne un aparent-stereotipal "multumesc".
astazi pentru mine, a insemnat bucuria de a ma afla aici, printre randurile scrise de tine.
nu stiu daca mai e nevoie, mai are vreun farmec sa-l dihotomizez in functie de persoane, obiecte, intamplari. e un multumesc simplu, concis,dar si imprecis, utopic, dar si incredibil de pragmatic, un multumesc universal ca un omagiu al zambetului de o clipa. zambetul meu de astazi l-ai construit tu oana, aici , intr-un singur post, si el la randul lui iti construieste tie un "multumesc" din clipe, din nostalgii, din vise si din visuri.

Anonim spunea...

@Princessita irefutabila, noi doua apartinem unei lumi extrem de asemanatoare!

Anonim spunea...

@Princessita irefutabila, noi doua apartinem unei lumi extrem de asemanatoare!