marți, 27 mai 2008

APROPIERE

UPDATE:Dan Sântimbreanu, detalii aici:
Oana Anesia Opincariu, detalii aici:
Dana Deac, detalii aici:
* * *
Gândul că, de cele mai multe ori, apropierea presupune conştiinţa clipei, mă frânge câteodată. Clipa de acum mă face să vreau imposibilul.
Apropierea e atât de departe şi sufletul, atât de aproape!!!
Dragostea implică şi riscul de a te lăsa pradă timpului.
Vreau ceea ce vreau şi îmi propun să merg alături de timp, nu contra lui.
Vreau apropierea de visul cel mai arzător, visul meu, numai al meu.
De mine depinde şi, poate, mă tem de împlinire. Nu consider că am neapărat curaj, ci manifest o doză destul de mare de inconştienţă.
Departe şi, totuşi, atât de aproape.
Culmea e că de noi depinde câte un vis, nu neapărat de ceilalţi.
Tu... tu ce vis ai, ce îţi doreşti acum?
Ai curaj?
Jamilla!

13 comentarii:

Dee@ spunea...

Draga mea, eu imi doresc sa fiu sanatoasa, atat de sanatoasa incat sa pot face un bebe. Si pentru asta nu stiu daca imi trebuie neaparat curaj, ci tocmai, puterea de a ma lasa in voia timpului. Sper ca el(timpul) sa le aseze pe toate...

Tu esti puternica Jamilla, trebuie sa iesi din carapace...
Te pupa Deea!

Ea spunea...

Jamilla esti o femeie frumoasa, nu lasa sufletul si problemele afective sa te loveasca...macar de-ar fi ceva palpabil!!pup mult

Anonim spunea...

Jam, totul ţine de puterea de a trece prin timp. Timpul şi oamenii lovesc. Când te aştepţi mai puţin. Timpul şi oamenii iubesc. Când te aştepţi mai puţin. Toate visele din lume le am. Toate speranţele din lume le am. Soarta m-a lovit. Şi ce dacă? Timpul m-a lovit. Şi ce dacă. Oamenii m-au lovit. Şi ce dacă. Voi muri oricum.

Anonim spunea...

Jamilla,traieste asa cum simti tu.Cand ti-e greu si te simti singura aminteste-ti ca ai cativa prieteni si un inger pazitor care nu te vor lasa la greu.

pescarusul argintiu spunea...

Draga Jam, eu imi doresc sa merg inainte si sa fiu mereu eu insami, cu cresteri si cu scaderi, cu victorii si cu tresariri, cu zbateri si regasiri, trecand prin toate anotimpurile vietii, cu delicatete si intelepciune.
Multe vise mi s-au implinit, chiar cele ce pareau la inceput imposibile... asa ca nu contenesc si merg inainte, fara sa uit si virtutile trecutului care ma intregesc :)
Fii viteaza si viseaza, caci totul se realizeaza !

Anonim spunea...

Imi doresc ... sa nu-mi mai doresc atatea. Sa fiu nitel mai sarac cu duhul. Sa ploua azi. Sa ninga maine. Sa fie soare iar apoi! Sa se faca bine fratele meu. Sa am puterea sa-i dau iubitei mele ceea ce merita - iubire pana la capat. Sa am un copil cu ea! Sa vina mai repede concediul. Sa pot sa ma bucur mai mult de cele sticlutele mici. Sa realizez o emisiune de televiziune. Sa plec din Romania nemiscandu-ma de pe loc. Some more money - just a little. Sa se faca bine fratele meu - stiu ca am mai zis. Sanatate!

pescarusul argintiu spunea...

Jam draga, vad eu ca nu mai dai nici un semn de viata... esti o aparitie meteorica pana si acasa la tine, ce sa mai zic de prieteni... ;)
Dar stim noi ca-ti vei lua revansa, tu poti recupera ca viteazul din poveste :)
Zile senine si rodnice iti doresc sa ai, fara nici un norisor pe fruntea si in privirea ta !

Elisa spunea...

Iti doresc tot binele posibil! Te pup. :)

Jamilla spunea...

@Deea, tu mai mult ca oricine, ma intelegi. Si eu imi doresc mult un bebitza... asta e cel mai marte vis al meu. Doar ca eu si viitorul stapan al inelului meu, ne dorim lucruri diferite. Si asta ma doare. Cumva, la un moment dat, ori eu, ori timpul va alege. De aia sunt trista azi. Si ma doare al dracului. In restl, motive nu prea am. Sau, poate, mi le fac eu singura (problemele...). Insa nu e usor. Deloc.

@Ea, iti multumesc pt feedback, tu nu ma uiti niciodata ;-) da, sa stii ca dilema mea actuala este ceva palpabil, pt ca imi afecteaza viitorul. Om trai si om vedea.

@Isabelle, stiu macar pe jumatate din cate stii si tu. Mai ales partea cu loviturile din viata, din partea oamenilor si nu numai. Si continuu... chiar daca stiu ca toti murim. Continuu din acelasi motiv ca si tine: stiu ca am pt ce. Pt mine si pt cei dragi, in primul rand. Ideea e ca uneori trebuie sa mi rup din suflet. Nu stiu cat de tare voi putea s afac asta sau cat timp. Si ce daca. Vom muri oricum, ai zis bine. Dar parca refuz sa mor asa.

@Gabita cu pisoiul, tocmai pentru ca traiesc cum simt am probleme. Am un fel de a fi tampit de tot, caci ma face s apun la suflet totul si sa mi doresc prea mult de la oamenii din jurul meu. Daca ma intrebi de visul meu, vezi mai sus la Deiuta. Sa speram ca ai mare dreptate cu ingerul ala pazitor, azi nu l-am simtit. Stii care e buba? Ca stiu ca eu pot alege ce fac, ce voi face sau cum fac. Dar e cam greu. Ma tem? Poate. Dar si timpul asta...

@Pescarusule argintiu, si eu imi dorescs a merg mai departe. Cumva, in stilul meu, am facut intotdeauna asta. Chit ca am cazut, la figurat si la propriu, si rau de tot. Dar mergem mai departe, mai schiopatand sau mai drept si cu privirea sus. Pescarusule, sunt aici, chiar daca nu va raspund intotdeauna. De 2 zile am sufletul prea plin. Voi imi faceti bine! Nu stiu daca sunt curajoasa, dar in mod clar am fost de multe ori inconstienta, in sensul bun, daca se poate spune asa. Nu ma mai tem de mine, ma tem de alegerile mele uneori, dar mi le asum.

@Alin: multa santate pt fratiorul tau! va trebui s avb cu tine despre asta, chiar imi doream sa vb un pic. Cat despre prietena ta, te admir.. esti printre putinii barbati pe care ii aud sa-si doreasca s aiubeasca pana la capat si, mai ales, sa vrea un bebitza, fara teama. Asta e marea mea durere actuala, vezi mai sus la Deiuta. Si nu mi-e usor deloc. Iti doresc numai bine si multa putere sa infrunti problemele, caci de dragoste dispui din plin.

@Pescarusul argintiu, again: cand sunt trista, suntcu nasu' in carapace si nu prea zic nimic. Nici pe net, nici face to face cu cei apropiati. Iti scrisei anterior. Dar stai linistita, o sa-mi revin din trisytete, o fac pt mine. Pana la urma, timpul rezolva.

@Elisa, draga mea, te pupic si eu!!! Deci, nu ma uiti cu urmatoarea lamaie, aia e a mea, in mod garantat!!!!!Uite, m-ai facut sa zambesc.

@All: toti m-ati facut sa zambesc. Jamilla!

@

Anonim spunea...

Printre atat de multe cate imi doresc si va doresc si le doresc atator oameni, mi-ar place mult sa ne cunoastem, candva...si simt eu ca se va intampla...si vom fi multi, si ne vom recunoaste dupa zambet :)
Ceea ce ne apropie de multe ori, sunt multe, noi sa continuam sa zambim Jamilla, si e deja un pas, inainte :)
prietenie si pretuire sincera drago :)
Sibilla

Jamilla spunea...

@Sibilla, drago, imi faci ziua mai frumoasa. Daca ne-om recunoaste dupa zambete, bine ar fi. Numai sa fie zambet frumos, nu trist. Sibilla, sa ai o zi asa cum ti-o doresti!

ice4you® spunea...

In general incerc sa am doar vise realizabile, sau sa ma lupt pana la fanatism ptr fiecare frantura din visul meu, poate de aceea uneori sunt prea realist in dauna optimismului ...

Pe tine Jamilla nu pot decat sa te indemn sa fi la fel de decisa, sa nu lasi pe nimeni sa iti fure visele si nici sa traiasca in ele atunci cand este impotriva lor! Mergi inainte ptr visul tau si nu te uita niciodata in urma! Daca vrei trai si vei face doar ceea ce ai vrut ptr ca asa ai vrut, nu vei avea mai tarziu regrete, deoarece compromisurile mereu aduc dupa ele si regrete!

Succes, capul sus si nu mai fi trista, ptr ca viata e lunga si o sa ai timp si de asta :D Acum insa ... lupta ptr ceea ce visezi, chiar daca ptr asta trebuie sa faci sacrificii ;)

Anonim spunea...

@Icer, ca dsa lupt pt ceea ce visez, e mai greu... trebuie sa impac ceea ce imi doresc eu, cu ceea ce isi doreste iubitul meu.