joi, 24 decembrie 2009

În ajun de Crăciun...

Zâmbesc privind timpul în față. Mă consider deja pe drumul meu.
Îmi aștept visele să se scrie, să-mi aducă clipa în palme.

Vă doresc un timp care să curgă după cum își dorește fiecare. O dragoste asemeni sufletului fiecăruia, asemeni anotimpului de vară fugind după iarnă... sau invers.

Vă doresc să priviți zările așa cum nu ați mai făcut-o până acum. Să încercați ce nu aveați curajul să faceți. Să aveți curajul de a vă lua cel mai arzător vis în brațe. Să aveți puterea de a primi timpul așa cum este el, și viața așa cum vine.

Să vedeți cu ochi de copil zăpada de afară și verdele bradului. Să simțiți mirosul de cozonaci ca putere demiurgică a acum-ului, cum spuneam pe vremuri.

Să fiți voi înșivă și să nu mai amânați clipa, viața, dorința. Acum e acum, nu mâine și nici ieri. Vă doresc să lăsați în urmă orice cutie a Pandorei și să luați viitorul de moț.

Crăciun fain alături de toți cei dragi și... e vremea ca noile clipe să se scrie... !


JAMILLA!!!
ps: da, scuzați calitatea pozei, e făcută cu un mobil greu încercat în sms-uri :-) (ce vă spuneam eu, dacă nu aud bine ?!?!)... și da, am pe cap un accesoriu mini-pălăriuță, nu vă mai holbați atât :-))

5 comentarii:

Alin Farcas spunea...

Craciun fericit Jammie! Mosu` banuiesc ca deja te-a colindat, asa ca mai ramane sa-ti urez tihna alaturi de familie si un an nou de exceptie! La multi ani!

Vania spunea...

Sărbători fericite!

Jamilla spunea...

@Alin, multumesc. Da, m-au colindat cei dragi :-) Sarbatori faine si tie, stiu deja ca pegtreci frumos si... sa fie intr-un ceas bun noul vostru drum!

Jamilla spunea...

@Vania, adevar grait-ai, le am deja :-)
Sarbatori luminate si tie, pline de caldura si sa nu uit si de Natasa, ai grija de ea, sper :-)

Alin Farcas spunea...

Merci beaucoup! :)