miercuri, 23 iulie 2008

CINE ÎMI PLACE ŞI DE CE!

Update: Numai Balanţă să nu fii! Noi ne răzgândim cel mai des şi suntem mereu la extreme. Până acum 2 ore eram atât de supărată şi ferm convinsă că nu mai dau pe aici cu lunile, iar acum am un chef nebun să scriu!!!

Update 2: De la IsabelleLorelai citire: Dacă aveţi cărţi care nu vă mai trebuiesc, nu le aruncaţi. Daţi-le copiilor orfani. Aici: http://www.cartipentruorfani.ro. Contact:
http://www.cartipentruorfani.ro/scrie_ne.html



Îmi place PETRA NEMCOVA. Supermodel născut în 1979 în Cehia, cu carieră începută la 16 ani. A trecut prin tsunami-ul ucigaş din decembrie 2004, din Thailanda. Se afla acolo cu logodnicul ei, Simon Atlee, care a şi decedat în ape. Petra a stat 8 ore într-un palmier până a fost găsită de nişte localnici, următoarele săptămâni stând în spital, cu răni grave. Revista `Glamour` i-a acordat premiul `Survivor` în 2005, pentru rapiditatea cu care a revenit in lumea modei. În 2006 aceasta poza deja pentru `Sports Illustrated`, ediţia pentru costume de baie. De asemenea, aceasta a apărut şi în varianta britanica a `FHM` ca Miss Mai.
În 2005 şi-a lansat cartea `Love Always, Petra` în care povesteşte despre viaţa sa în timpul regimului comunist, despre cum a reuşit să intre pe tărâmul modei, dar mai ales despre cum a supravieţuit morţii logodnicului său, Simon.
DE CE ÎMI PLACE? Pentru că a înfiinţat fundaţia HAPPY HEARTS FUND, destinată victimelor tsunamiului asiatic din decembrie 2004. Pentru că fundaţia ei continuă şi acum să lupte, spre deosebire de alte fundaţii care au dispărut odată cu presa.
JAMILLA!
ps: vă las în compania lui Zucchero, alături de cei dragi sufletului vostru.
Aaaa, şi dau leapşa la Elisa, Pescăruşul Argintiu, Ice World şi Ana-ea.


5 comentarii:

pescarusul argintiu spunea...

Iata deci, draga Jam, ca esti plina de surprize, ce-i drept, placute ! :)
Credeam ca voi mai rasufla si eu usurata dupa o zi nebuna de munca, dar se pare ca nu am acest noroc ;)
Ma voi stradui sa-ti onorez leapsa cat pot eu mai bine si sa vin cu argumente la adresa tematicii sale.
Asa cum exista o replica celebra in basmele Seherezadei, iti spun si eu "Draga prietena, ascult si ma supun" :)
Multumesc mult si pentru melodie, a fost ca un parfum revigorant, imprastiat cu gingasie in sufletul meu.
O seara minunata, asa ca tine !

Elisa spunea...

Iubita....,eu nu pot asculta clipul,nici la altii,nici la mine,doar unele,la mine se aud.Sunt necajita pentru asta.
Leapsa am luat-o,dar acum,nici sa ma tai nu stiu de cine-mi place....Trebuie sa fie persoana publica?Sa fie cunoscut de toata lumea,sa fie cine??Poate ca mie-mi place ....,habar n-am acuma,dar iti multumesc ca m-ai scos din...otet,ca faceam otet de mere,hahahaha si-s acra tare.Te pup si ma bucur ca esti ok.Pa!
ps.cate zile imi dai de gandire?? ;)

pescarusul argintiu spunea...

Jam draga mea, uite ca am facut-o si pe asta ! :)
Leapsa a fost onorata si data mai departe, in nord-vestul tarii.
Te invit pe la mine, ca sa-ti vad la cald impresiile ;)
In rest, vreau sa poti spune ca ti-e mai bine si ca reinventezi ecuatia traiectoriei verticale :)
Cele mai senine ganduri printre randuri !

Anonim spunea...

@Pescăruşule argintiu, o Balanţă este întotdeauna plină de surprize, lol ! Mă bucur că ai onorat leapşa şi mă bucur să am asemenea persoane aproape, aici, pe blog!
Când eram mică, am citit de nenumărate ori "o mie şi una de nopţi". Sunt pasionată de Orient, deci mă înţelegi tare bine!
Îţi mulţumesc şi eu pentru empatie şi să ai seara bună, alături de o ciocolată caldă şi de cei dragi!

@Elisa, maică, te las cât vrei tu, numai să nu uiţi de leapşă, lool! Şi să ştii că eu folosesc cel mai mult şi mai mult oţet de mere, dar şi oţet balsamic. Te admir că tu ţi le faci singură în casă... eu dau bani pe ele, deh...ştii cum îi tineretul, lol!

Anonim spunea...

Mulţumesc, puiule, pentru preluare. Mai ales că nu mulţi oameni fac asta (au zis că nu vor să-şi strice blogul şi... mai multe). Te pup.