luni, 2 iunie 2008

ALFIE

UPDATE: Te poţi lipsi de 10 ron ? Atunci uită-te aici, te rog, este vorba de Beatrice Anghel, o fetiţă superbă cu şanse la viaţă!!!: http://sminchy.wordpress.com/2008/06/04/beatrice-a-gasit-oameni-inimosi-le-urmam-exemplul/
Nu, nu mă refer la filmul cu Jude Law. Alfie este căţeluşul meu!
L-am primit ieri, la prânz (surpriză la care a participat iubitul meu) şi este un scump şi jumătate.
Alfie este negru, creţuliu, ochişori albastru indigo. Alfie nu m-a lăsat să dorm aproape toată noaptea. Are aproape 2 luni iar zorile m-au găsit cu Alfie în coşuleţul lui la mine în braţe. Sunt chioară de somn (şi sunt la serviciu!!!) dar sunt fericită.

(Elena, vezi, mi-am revenit!!!!! Şi ai avut contribuţia ta şi tu!)

Alfie e exact ca un copil mic. Plânge dacă plec de lângă el. M-am spălat pe dinţi azidimineaţă cu Alfie cocoţat pe picioarele mele. M-am machiat cu Alfie trăgând de degetele mele mari de la picior. Am plecat la serviciu cu inima strânsă, lăsându-l pe Alfie cu bunicul. Am sunat deja de 2 ori până acum, acasă, lol!

Alfie mi-a reamintit de ce trăiesc, de ce iubesc, de ce a trebuit să mă închid în carapacea mea pentru a reveni la zâmbet şi viaţă, pentru a aprecia ceea ce am deja. La ce bun să mă mai enervez pe ceea ce nu se merită, dacă uit cum să trăiesc?

Am simţit în numai doua zile o mie şi una de senzaţii. Răspunzătoare pentru binele lui dar şi pentru al meu. Responsabilă de zâmbetul altora, dar şi de al meu. Bucuroasă de îmbrăţişările celui drag, dar şi de cele pe care le ofer eu celor dragi. Zâmbitoare, cu astfel de prietene lângă mine.

Trăiesc. Cel mai frumos zâmbet de astăzi!

Jamilla!
ps: Isabelle, Deea, Elisa, ELENA, vă îmbrăţişez!!!!!
pps: fotografia este de pe net, nu am apucat să descarc pozele din tel, dar Alfie este absolut leit cel din fotografie, inclusiv cu petele albe.
o melodie pt voi:


27 de comentarii:

Dee@ spunea...

Jamilla, draga mea!!!
In sfarsit o veste de la tine si inca una excelenta. Sa iti traiasca Alifie, sa te bucuri de nazdravaniile lui care iti vor umple sufletul de azi inainte.
Bine ai iesit din carapace! Imi doresc sa gasesti resure astfel incat sa nu mai fi nevoita sa te ascunzi niciodata in ea. Sa fii zambitoare si fericita forever.
Te pupa Deea si poate vorbim mai pe seara( eu mai am putin timp, stii tu, draga mea) Te imbratisez!

Dee@ spunea...

resurse...:D

Anonim spunea...

@Deea, Alfie il cheama, nu Alifie, loool ;-))) m-ai facut sa rad cu lacrimi, Doamne Dumnezeule ;-) ioti scriu azi sau maine mail! ;-) stiu draga mea, stiu, dar acum, de cand cu "bebelul asta" (azi il duc la veterinar), nu prea mai apuc sa fac mai nimic acasa ;-))) sunt cu gandul la tine, capul sus!!!
Deiuta, te pup, pup, puuup!

Anonim spunea...

Stiu, stiu ca e Alfie. L-am "alintat" putin de aia am bolduit Alifie :))). Dar e bine ca ai ras, asta si trebuia sa se intample. ;)
Pup si astept scrisorici de la tine ;)

pescarusul argintiu spunea...

Si pescarusul vegheaza traiectoria sufletului tau pe cerul de simtiri...
Draga Jam, iti doresc ca scumpul si dragalasul de Alfie sa-ti poarte noroc si de-acum inainte sa nu mai simti apasarea tristetilor ce obosesc si ofilesc sufletul :)
Sa stii ca am schimbat capsunile de zilele trecute cu o alta portie cel putin la fel de proaspata si de provocatoare pentru simturile gurmande ;)
Iti doresc sa ai parte de o saptamana de revenire spectaculoasa si o forma de zile mari ! :)

pescarusul argintiu spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Anonim spunea...

Jam, SUPER! Să-ţi trăiască şi să te bucuri de el.
Un căţel este un prieten senzaţional. Am avut un căţel, ştiu ce spun.
Jam, să ai o săptămână minunată. Şi mulţumesc pentru melodie.
Te pup.

Anonim spunea...

ALL: dragii mei, azi am de umblat cu Alfie la veterinar pt vaccin si alte alea, apoi cu treaba in oras, la noapte nu cred sa mai intru pe blog, ne reauzim maine dimineata cu spor! Va pup si va imbratisez!!! Elena, vreau mailul tau!!!

Anonim spunea...

E dulce catelusul tau !
Super fain.
Iubesc animalele.
...
Daca nu ar fi copii, flori si animale -lumea asta ar fi mult prea urata ... e o parere personala.

Aaa ... si SIGUR ... OAMENI CA TINE ;-)

Azi, cand te-am 'vazut' am fost tare bucuroasa !
- nu pt ca ... nu mai lasat sa 'numar zilele' ... nici pt ca nu voi cumpara 'bilete la MAROC' (cine stie :-) ) ... ci' pt ca te simti bine si transmiti acest lucru ...
...
In sfarsit ca iti pasa ... ca sunt preocupata pt tine :-)

Adresa de mail - Octavian Paler.

Fi fericita ... iti sta bine !!
elena.

Elisa spunea...

Draga Jamilla am sa-ti spun ceva...nepoata mea de la sora are 3 fete si la un moment dat i-a spus sotului ei ca ori ii mai face un copil,ori ii ia un catel.Si i-a cumparat catel,fireste..lol
Sa-ti traiasca si sa te inveseleasca atunci cand simti ca toate merg pe dos si sa-ti faci timp sa iesi cu el la plimbare.Vedea-te-as...:lol:
Ai mei sunt mari,dar dezvolta atata bucurie cand vin de la plimbare,ii las sa se tavaleasca pe iarba din curte,la umbra marului si le place grozav.Te pup.
Si eu iti multumesc ca ai venit in gradinuta mea si te-am cunoscut.Sa fii fericita,fetico!!!

Anonim spunea...

e cel mai scump alfie posibil . ma bucur ca zambesti dupa mult timp, ma bucur din tot sufletul meu.

ps: sa vii pe la mine cu el sa-l imprietenim cu daisy's kiddos:))

hug you so damn strongly my smiling jam :)

Anonim spunea...

asa-ti trebuie! vezi daca nu esti cuminte??? vezi ce patesti?
sa-ti traiasca, sa va bucurati de el!
pupam jamilla :)

Anonim spunea...

Azi Alfie, maine bebeu! Cred ca al tau pregateste ceva! :D Sa ai un Alfie sanatos, si-ti mai urez sa-ti ... roada trei papuci! :D

Anonim spunea...

@All, iertati-ma pt absenta de azi, mi-a mancat Alfie sufletul si timpul, am fost la veterinar, a facut tratament deparazitare etc, apoi a avut ractii, a vomitat... azi l-am lasat cu ai mei, ca mi-a fost mie rau fizic si acum am intrat putin sa va spun ca sunt bine, astept sa mi treaca durerile astea urate de cap, sa mi pot recupera interactivitatea ;-)
@Elena, nu am priceput eu bine ce ai spus "adresa de mail -octavian paler"...adica te gasesc acolo?
@Alin, tare as vrea eu sa fie asa, dar om trai si om vedea, pt ca nu gandim la fel si nu ne dorim exact aceleasi lucruri.

va pup pe toti si va imbratisez!

Anonim spunea...

...
ai incredere, Jamilla ...
iti spun eu ... fericirea umbla in doua picioare :-) si stie sa vorbeasca ;-) ... ca altfel ... e mult prea dificil sa-ti faca de stiut ... unele lucruri :-)
...
si eu am un catel ...
tot cadou ... de la un baietel de 6 ani ... din Verona.
Povestea e una trista ...
...
ai grija de tine, Jamilla !!!
...
uite :
elena_milano_e@libero.it

ice4you® spunea...

Un catel iti poate aduce infinite bucurii in schimbul carora nu trebuie decat sa ii oferi putina dragoste! Iti doresc sa ai parte de el, sa creasca mare si sanatos si sa iti aduca toate bucuriile de care iti vorbeasm mai sus!

P.S. Fugi cu el degraba la un veterinar, fa-i un control amanuntit, cere sa i se faca toate vacinurile necesare varstei, carnet de sanatate si sa iti faca niste recomandari in ceea ce priveste dieta ptr rasa din care face parte. De folos ti-ar fi o carte a rasei respective, sau cauta informatii pe interenet, ptr ca fiecare rasa are anumite probleme, pe care daca le cunosti si previi totul este ok.

Toate cele bune Jamilla!

ice4you® spunea...

P.S.2 ... am vazut ca ai fost deja :D Scuze ... sarisem peste partea aia ...

Dupa deparazitare acele reactii sunt normale, ptr ca practic vorbim de o otrava care sa il ajute la eliminarea parazitilor ... in special cei proveniti in urma alaptarii.

Daca ai nevoie de vreun sfat te rog sa ma contactezi, iubesc enorm animalele astea, am avut si eu asa ceva, insa dupa ce mi-am pierdut cateaua care era viata si sufletul meu nu am mai avut curajul sa imi iau alt catel si sa trec prin ceea ce am trecut cand am am pierdut-o pe Ancuta mea :(((((((((((((

Oti spunea...

este foarte scump. sa te bucuri de el si sa-ti creasca mare!

Anonim spunea...

@Elena... tu stii! ma bucur...! Ne auzim via mail.

@Elisa, maica, acus vin si pe la tine in seara asta, negresit!! Tre'sa dau si pe la vecina Isabelle, mi-e cam dor de voi, si inca zdravan!!!

@Ice, stiu. Ai dreptate. Am vazut pe pielea mea, am mai avut catelusi ;-) Imi pare rau pt Ancuta. Uite, eu tot am avut curaj sa-mi iau alt catel...si gandeste te, am avut si hamster, si testoasa... am vrut si maimutica, dar nu m-au lasat ai mei ;-) mai vbm noi despre asta! Iti doresc o zi faina, revin curand cu vesti, azi il duc pe Alfie la vaccin.

@O.P: mersi, etsi o draguta. pe curand!!!

@ALL> va pup, pup, puuuup!

Anonim spunea...

Să ai o zi bună, Jam.

pescarusul argintiu spunea...

Jam draga, si mai ales nu uita sa-i bucuri pe cei din jur cu zambetele din priviri si din suflet ! :)
Bine ca ai dat si tu un "REFRESH" la sistemul de procesare idei, ganduri si simtiri, ca deja respir pe la tine aer proaspat ;)
Si eu mereu caut in zborurile mele oaze cu apa limpede ca cristalul si spatii largi, pline de "fresh air" !

Anonim spunea...

Jamilla,ma bucur si eu cu tine!Un animalut e cel mai bun leac la toate supararile si bolile!Sa-l iubesti pe Alfie si vei avea un prieten credincios care te va mangaia cand ti-e mai greu,te va face sa zambesti cand esti trista,te va astepta sa vii acasa de la servici,te va mustra cand nu-l bagi in seama.Cat e mic ai ceva de lucru cu el ca e inca bebelus si mai face pe el,mai face boacane cand se joaca.
Noi avem trei pisici si stau in casa.Mi-ar placea sa am cu ce le fotografia uneori cand dorm,cand se spala,vaneaza fluturi...De la ele am invatat multe,sunt si eu o pisicuta,iar ele sunt oameni :) Toti le iubim.Fac parte din familia noastra.
Te felicit pentru ca esti o invingatoare frumoasa,desteapta,talentata si cu suflet bun.Sa fii iubita.

Anonim spunea...

Zambete si impliniri, tie, suflet frumos si curat !
Fii binecuvantata !
recunostinta si pretuire duso, drugarica Jamilla :)
Sibilla

Ea spunea...

Alfie e un scump, dar draga mea, imi lipsesc posturile tale...fa-ti putin timp si pt noi...te pup

pescarusul argintiu spunea...

Draga Jam, Hristos S-a inaltat ! :)
Sa-ti fie aceasta zi un curcubeu al sperantelor implinite ! ;)
Te astept cu drag sa te citesc, caci ai arcusul sufletului atins de maiastre simtiri...

Anonim spunea...

cat e de de dulce...:D Pfff..si eu am unul ..dar al meu e negru ciobanesc si l-am gasit pe strada..nu i-am putut rezista..ba chiar am scris despre el:))Imi face placere sa te citsc si sper ca sentimentul e reciproc:)

Victoria

Anonim spunea...

ah..da..chiar...sa fii atenta sa nu se obisnuiasca sa iti roada papucii:)) ca al meu e deja obisnuit...nu stiu cum sa-l mai dezobisnuiesc..toti slapii mi ia la rand =))