sâmbătă, 10 aprilie 2010

Pregătiri de nuntă


Fierb în suc propriu, mă coc singură, mă agit.... fac liste cu mama de 4 zile, liste și iarăși liste, calculăm, aproximăm, refacem....pune-i pe unii cu alții, încearcă să mulțumești pe toți, oricum ai da-o, nu iese, frate!!

Așa că, de acum, încerc cu (un pic, dar încerc măcar) calm, răbdare și...ce o fi, o fi. Organizați suntem, serioși suntem, factori surpriză apar oricând, deci mare atenție.

Rochia o am (Tabrett de la maggie Sottero, doar că a mea are bretele, bustul meu nu e așa dotat de la mama natură, un motiv în plus de nesiguranță pt mine..... îmi trebuie cupe siliconice, deci! Că doar nu vreau să-mi fâlfâie vântul la bust în cea mai mișto zi a mea), sandalele au venit săptămâna trecută (o minunăție, dacă mă întrebați pe mine, au și un nume fain, Halima auriu, de la Anne Klein), voalul, tiara și accesoriile sunt cu perle (da, iete na! zică babele ce or vrea, perle am vrut și cu asta, basta!), Carla Brillanti.... ce să vă mai spun!?!? aaaaa, am luat și figurina de tort, o drăgălășenie/haioșenie mică, deși dacă te uiți de aproape, mireasa are ochii ca la strabism (eu pe la 6 ani cam așa aveam, deci iată coincidența, ha ha) :-) am luat banda aurie (cică piele ecologică!) pentru plicurile invitațiilor, îmi mai trebuie fluturi, veșnica și marea mea obsesie, să fie fluturi în sală, măcar 10-20, atârnați pe undeva, cocoțați pe mese, găsesc eu! la mărturii am renunțat, erau bani aruncați degeaba (după discuții interminabile și interes în stânga și dreapta).

Îmi mai trebuie rochița de cununie civilă, verighetele le avem, lăutarii de nuntă îi avem (taraful Tapotă), fotograf avem, cameraman - avem o promisiune...biserica am schimbat-o, că așa i s-a năzărit subsemnatei acum câteva săptămâni (mare ți-e grădina, Doamne!!!), e una faină/nouă, nu zic care, să nu afle toți curioșii, sic!

Textul de invitații l-am compus, prima dată mi-a ieșit siropos până la toți sfinții, acum e acceptabil, chiar foarte (după scremut de creieri și tăiat și rescris cât să placă ambelor familii, să nu aibă gust de șerbet din ăla boieresc), mai trebuie comandate (CURÂND!) invitațiile.

Cam ce ar mai fi? Nu știu, acum nu-s în stare să-mi amintesc mare lucru din ce mai lipsește.

Dar iată, fremăt zi de zi, abia aștept, pe de altă parte îmi vine să găsesc naibii o căruță, un avion, ceva, și să zbor de aici la polul opus :-)

Jamilla!!!

ps: Luna de miere o vreau în Italia, o zonă anume, despre asta data viitoare! (alții visează la Mauritius, eu visez la S....)



6 comentarii:

pucca spunea...

buna! abia am ajuns pe blogul tau dar mi se pare interesant, asa ca te astept sa imi spui daca doresti sa facem link exchange. :) casa de piatra!

Bianca spunea...

Ce frumos... e un moment deosebit... să fie într-un ceas bun și tot ce vine să vă aducă numai fericire.

Să ne ții la curent cu pregătirile... așa ne ajuți și pe noi cele care... urmăm :*

pucca spunea...

nu stiam ca ma ai la blogroll deja, sunt placut surprinsa. chiar acum te adaug!

BLAK ANGEL spunea...

iti urez ,,casa de piatra'' si multa multa fericire.

Nea Costache spunea...

Un moment deosebit in viata unui om!
Va urez mult noroc in viata, fericire, multa iubire si Casa de piatra!

vulpitza spunea...

Sa ai o nunta de vis si o casnicie la fel!