vineri, 12 decembrie 2008

Steluţele de mare

De la Isabelle:
"Are numai 8 anisori si se lupta cu o boala necrutatoare - leucemia. Ca sa isi castige dreptul la viata, fetita din Vorona are nevoie de un transplant de maduva, operatie pentru care familia nu va avea niciodata banii necesari. Cei patru membri ai familiei Petras traiesc doar dintr-un salariu de 600 de lei. Ca si ceilalti copii, Raluca il asteapta cu nerabdare pe Mos Craciun. Isi doreste dulciuri un un calculator, insa cel mai frumos cadou il putem face NOI, IMPREUNA!!!! Daca vreti SA O AJUTATI PE RALUCA , SA II MAI ACORDATI O SANSA LA VIATA, sunati la numarul de telefon 0231/53.11.00, depuneti orice suma de bani in contul deschis la BCR pe numele Petras Elena RO02RNCB0041080601170001, sau contactati TELE’M Botosani, str. Cuza Voda nr.4, incinta Hotelului Rapsodia, etaj 7".
Mai multe detalii despre Raluca, la Isabelle.
"Steluţele de mare" sunt nepreţuite.
Jamilla!
ps: chiar şi 5 ron de fiecare pot ajuta.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Mulţumesc, Jam. Este acolo un filmuleţ, cel pus pe youtube. Acolo se aude condamnarea la moarte a acestui copil. Părinţii, atât de săraci, nici măcar nu îndrăznesc să se gândească că pot face rost de bani pentru transpantul copilului. Este pur şi simplu condamnată la moarte. Eutanasiere pasivă, mai precis. M-am săturat de nesimţirea autorităţilor, m-am săturat de nepăsarea oamenilor, m-am săturat de atâta ignoranţă şi ... Asta este exterminare. Legea junglei. Eşti sănătos bine, dacă nu n-ai decât să mori. Dacă ar fi doar cazul ei, hai treacă meargă... Dar sunt mii.

Anonim spunea...

@Isabelle, sunt mii si asta doare cel mai rau. Multi dintre ei sunt nestiuti de noi, cei care scriem pe bloguri, si asta e semnul ca pt ei, poate, nu exista o minima salvare.